Spackspuiten voor wanden en plafond

Spackspuiten spuitwerk wanden en plafond, ook in kleur mogelijk !
Al vanaf € 8,50 m2 excl. btw. is er een afweking mogelijk.

Spack Spackspuiten en Latex Spuiten is de laatste jaren enorm populair geworden. Vooral in de nieuwbouw woningen en utiliteitsbouw word spackspuiten steeds vaker gebruikt.
Ook het spachelputs spachtelputz komt veel voor met schuurwerk fijn of grof.

Wij gebruiken het product Brander omdat wij daar goede ervaringen mee hebben.
Het spack spackspuiten is een snelle, duurzame en mooie manier om een muur af te werken. Het spack spackspuiten gebeurt machinaal.
Spack wordt in twee lagen spuiten aangebracht wit of in kleur.

De eerste spack laag wordt vlak uitgepleisterd, zodat het lijkt alsof het een vlak gestukadoorde spack plafond is. Vervolgens wordt er met Spackspuiten structuur aangebracht op het moment dat de eerste spack laag droog is.
Bij wisselingen in de platen wandafwerking of plafond zullen de naden en hoeken eerst met wapeningsgaas de overbrugging verstevigt worden. Deze werkzaamheden worden veelal uitgevoerd door de stukadoor.
Door verschillende spack spackspuit technieken is het mogelijk om bij de laatste laag verschillende structuren aan te brengen. Zo ontstaat het verschil tussen grof spack spuiten en fijn spack spuiten. Spack spuitwerk is een duurzame afwerklaag die jaren mee gaat.
Het spack-spuiten in kleur is bewerkelijker dan wit en is daarom duurder per vierkante meter. De prijzen kunnen dan liggen tussen € 8,50 en € 12,50 per m2 Excl. btw.

Meerdere werkzaamheden of direct een passende offerte? Maak dan gebruik van onderstaande mogelijkheid:

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat