Onderhoudsinspectie

Een onderhoudsinspectie kan veel gebreken aan het ligt brengen wat eigenlijk onderhoud nodig heeft. Het geeft u een beeld of uw object nog in goede staat verkeert. Bij verkoop van uw woning zal een onderhoudsinspectie in combinatie met een onderhoud u een hogere taxatie opleveren.

Onderhoudsinspecties zijn nodig om te controleren of de opname die in een meerjarig onderhoudsplan zijn gemaakt ook stroken met de werkelijkheid.

Voordat er onderhoud aan een woning of gebouw wordt gepleegd wordt er meestal geïnspecteerd of dit onderhoud ook echt nodig is. Er kan tijdens de inspecties blijken dat er klein onderhoud nodig is zoals het verricht of bijwerken van kitvoegen tijdens het controleren van kozijnen. Hiervoor kan op korte termijn een afspraak gemaakt worden voor het verrichten van deze werkzaamheden.

Onderhoud kan vroegtijdig nodig blijken maar ook in een later stadium nodig zijn. De mate van onderhoud kan sterk variëren. Aan de hand van een woning of gebouwinspectie kan gecontroleerd worden of er aanpassingen gedaan moeten worden in een meerjarig onderhoudsplan.

Neemt u gerust contact met schilder-deventer.nl onderhoudsinpectie op voor de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat