Binnenschilder

Schilder Deventer is gespecialiseerd in alles wat met binnenschilderwerk te maken heeft. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht en ook bewoners van monumenten kunnen rekenen op goede kennis van zaken.

Sinds een aantal jaar is het verboden om voor binnenschilderwerk gebruik te maken van verf met oplosmiddelen. Dit is namelijk slecht voor mens, dier en milieu. De verf waar Schilder Deventer gebruik van maakt is op watergedragen basis. Naast de milieuvoordelen, kent dit ook nog andere pluspunten zoals een zeer snelle droogtijd. Met deze verf kunt u nog dezelfde dag uw deuren en ramen sluiten!

Wilt u alleen uw muren verven? Of hebben ook uw houtwerk, deuren en kozijnen een behandeling nodig? Alles is mogelijk bij Schilder Deventer. We maken uitsluitend gebruik van professionele verf die de juiste transparantie of dekking heeft en bovendien kleurecht is. Dit gebeurt natuurlijk in overleg en naar uw wensen.

Bovendien kan Schilder Deventer u voorzien in kleuradvies. Er is een groot aantal kleuren beschikbaar van modern en eigentijds tot klassiek. 

Indien u geïnteresseerd bent in de binnenschilderwerkzaamheden van Schilder Deventer, of als u graag een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen via het aanvraagformulier. Hier kunt u tevens terecht voor vragen of opmerkingen. Onze medewerkers zullen u aanvraag dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Schilder Deventer is onderdeel van Kennisbouw BV

Gratis offerte aanvragen